Haber

AK Parti Giresun’da Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

AK Parti Giresun’da belediye başkan adaylarını tanıttı

GİRESUN – AK Parti, Giresun’da 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için ilçe ve beldelerdeki belediye başkan adaylarını tanıttı.

AK Parti Giresun İl Müdürlüğü tarafından ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtıldığı Aday Tanıtma Toplantısı, 19 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetim Seçimleri için aday olan ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas ve Ali Temür, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, DSP Giresun İl Başkanı Fatma Aydın, Giresun Toplantıya Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, belediye başkan adayları, örgüt üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, toplantıda yaptığı konuşmada Milli Teknoloji Hamlesi’ne vurgu yaparak, “Bugün Türkiye, askeri insansız hava aracı üretiminde dünya lideri, askeri insansız hava aracı üretiminde ise Avrupa’nın lideri ise,” dedi. ticari araç, güneş paneli, beyaz eşya ve çimento üretimi AK Parti iktidarı sayesinde. 22 yılda Organize Sanayi Bölgelerinin sayısı 192’den 361’e, OSB’lerdeki çalışan sayısı 415 binden 2,6 milyona çıktı. İhracatı 36 milyar dolardan 255,8 milyar dolara, Ar-Ge harcamaları 1,2 milyar dolardan 12 milyar dolara, Ar-Ge harcamaları 1,2 milyar dolardan 12 milyar dolara, GE, çalışan sayısını 29 binden 272 bine çıkardıysa bu sayede oldu AK Parti hükümeti olarak tüm bunları başarmanın yanı sıra, tüm bu kazanımların kalıcı olmasını ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının “Türkiye Yüzyılı” olmasını sağlayacak çok değerli bir adım atıyoruz. Bu Milli Teknoloji Hamlesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarları, İddiamız ve güçlü liderliğimizle savunma sanayinde elde ettiğimiz başarıları artık sivil alanlara da taşıyoruz. Stratejik dönüşümleri gerçek zamanlı yakalayarak teknolojide dünyaya öncülük ediyoruz. 60 yıl öncesinin devrim otomobili hayalini, dönemin otomobili Togg’u üreterek gerçeğe dönüştürdük. Artık 5G teknolojilerinden uçan akıllı mobilite sistemlerine, pillerden çip teknolojilerine, güneş panellerinden rüzgar türbinlerine, biyoteknolojik ilaçlardan yeni nesil uydu teknolojilerine ve yüksek teknolojiye kadar birçok alanda büyük atılımlar yapma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. -hızlı trenler. “272 bin kişilik Ar-Ge ordumuzla, milyonlarca gencin akın ettiği TEKNOFEST’lerden doğan, teknoparklarda büyüyen binlerce teknoloji girişimimizle, rekabetin yüksek olduğu sanayimizle artık Türkiye’nin zamanı geldi diyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu